Rólunk – Hámor Kft.

slider-01Vállalkozásunk 1980-ban három fővel, elsősorban acélsodronykötél-függesztékek gyártására alakult, majd 1991-ben Kft-vé átalakult gazdasági társaság. Fő tevékenységi szakterülete különféle emeléstechnikai eszközök gyártása, kereskedelme és időszakos vizsgálata.

A több, mint 35 éve működő vállalkozás tevékenységének meghatározó eleme a biztonság, tekintettel arra, hogy az emelőgépekkel történő emelési technológia munkabiztonsági szempontból fokozottan veszélyesnek minősül.

A Kft. által gyártott és forgalmazott termékeknek, életútjuk során szigorú munkabiztonsági előírásoknak kell megfelelni, a gyártói minőségtanúsítástól kezdve az üzembe helyezésen és nyilvántartáson, az időszakos biztonsági felülvizsgálatokon át a termék leselejtezéséig.

A szigorodó, a munkáltató számára sokszor áttekinthetetlen munkabiztonsági előírások az emeléstechnikai eszközöket használó vevő számára is többlet feladatokat jelentenek a biztonság és minőség iránti elvárások általános fokozódása miatt.

A vevő alapvető érdeke, hogy minél kisebb kockázatot vállalva, megbízható, hozzáértő partnertől, kiváló minőségű termékhez, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokhoz és nem utolsó sorban a biztonságos használathoz szükséges hasznos információkhoz  jusson.

Vállalkozásunk minőségirányítási követelményrendszer szerint végzi tevékenységét vevőink és munkatársaink megelégedésére.

 hamor-uzlet-3A cég jövőjét alapvetően meghatározzák azok a fejlesztési irányok, amelyeket a cégvezetés eltökélten szeretne megvalósítani. Ezek középpontjában egy tudatos, folyamatosan fejlesztendő, marketing és PR tevékenységgel támogatott kapacitásnövelés, a termékskála kiszélesítése, a munkabiztonsággal kapcsolatos időszakos vizsgálati és javító szolgáltatások körének bővítése, és a minőség folyamatos fejlesztése áll.